Weg van de massa. Donker en mysterieus. De grotten, het fort en de kazematten. Ze vormen letterlijk het fundament van Maastricht. Boek je tickets hieronder!

MAATREGELEN RONDLEIDINGEN

Beste bezoeker en liefhebber van Maastricht.

Kun jij ook niet wachten om de ondergrondse avonturen van Maastricht weer te mogen ontdekken? Dan hebben we goed nieuws: vanaf 1 juni gaat een deel van onze Maastricht Underground-activiteiten weer open! We kijken er naar uit jullie weer te ontmoeten en mee te nemen in onze bijzondere ondergrondse wereld.

Om ervoor te zorgen dat we jullie zo goed én zo lang mogelijk kunnen blijven rondleiden, hebben we een aantal maatregelen genomen voor jullie en onze veiligheid.

Klik hier voor een overzicht van de maatregelen.

Onder de grond staat de tijd stil en bestaat online niet. Met een Official Maastricht Guide bezoek je een ‘verborgen’ deel van de stad. Indrukwekkend, op zijn zachts gezegd, zo’n uitgebreid gangenstelsel onder de grond. Aangevuld met de verhalen en anekdotes van onze Official Maastricht Guides komt de geschiedenis tot leven. Vol verbeelding nemen ze je mee naar de tijd van bezettingen, belegeringen en ondergronds schuilen.