Mosasaurus Speurtocht | Kinderfeestje

Duur ongeveer 1:30 uur
Deelnemers Mosasaurustocht (max 10 kids en 2 volw) € 86,50

KalenderTickets nu boeken

Aan de hand van het mosasaurusboekje ga je opzoek naar tekeningen en opschriften op de wanden totdat je uiteindelijk de mosasaurus gevonden hebt. Je moet dus goed kunnen lezen en speuren!

Tripadvisor Certificaat van Uitmuntendheid 2018 Certificaat van uitmuntendheid 2018
Wanneer?

Diverse data (vanaf 7 dgn vooraf)

Taal

Nederlands

Parkeren beschikbaar
Koud
Fotograferen toegestaan

Onderweg helpen afbeeldingen en figuren je om alle opdrachten te vervullen zodat je niet verdwaalt. Zo kom je een trein, het hondje Flokkie en engeltjes tegen die je ondersteunen om de hele tocht te volbrengen. Als extra ondersteuning krijg je een boekje  waar een leuke kleurplaat en puzzels in staan zodat je het avontuur ook nog mee naar huis kunt nemen.

Tip: Het is heel leuk om deze tocht te combineren met een boottocht over de Maas. Ook kun je de tocht afsluiten met frietjes bij het mooie Buitengoed Slavante.

Goed om te weten:

  • Voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.
  • Je mag met maximaal 10 kids en minimaal 2 volwassenen deelnemen aan deze tocht.
  • Je dient je uiterlijk 10 minuten voor aanvang te melden bij het ticket-office naast Buitengoed Slavante (Adres: Grotten Zonneberg, Slavante 1, Maastricht).
  • Een vest, trui of jas en stevig schoeisel wordt aangeraden.
  • Iedere deelnemer dient een zaklampje mee te nemen. Deze tocht is gedeeltelijk ondergronds en de enige lichtbron is de zaklamp. Er zijn ter plaatse geen zaklampen te verkrijgen.
December 2019

In deze maand zijn geen rondleidingen beschikbaar.