Mission Underground | Groepsuitje

Info en boeken
Bel +31 (0)43-3506262
E-mail info@maastrichtunderground.nl

Actief teambuildingsprogramma / belevingsspel in een verdedigingsstelsel onder de stad, dat bestaat uit een 14 kilometer lang labyrint van gangen. Een Limburgs uitje met een missie...

Tripadvisor Certificaat van Uitmuntendheid 2018 Certificaat van uitmuntendheid 2018
Duur

2,5 uur

Aantal personen

1 tot 40, meer mogelijk met afwijkende starttijd

Niet rolstoel-toegankelijk
Toilet niet beschikbaar
Openbaar vervoer
Koud
Fotograferen toegestaan

Stap terug in de tijd en kruip in de huid van een geheim agent en voer in teamverband spannende missies uit om Maastricht te behoeden voor de vijand. Het labyrint van de ondergrondse, donkere gangen van de Kazematten vormen het decor. Extra spannend omdat deze gangen in het verleden, tijdens een belegering van de stad, ook al werden gebruikt om belagers ondergronds te benaderen en onschadelijk te maken. Dus leer de gangen van de Kazematten te gebruiken, decodeer de opdrachten en neutraliseer het kwaad. Durf en fantasie vereist!

  • Duur: 2,5 uur
  • De prijs is gebaseerd op een deelname van 20 personen en inclusief één consumptie. Echter te boeken vanaf elk gewenst aantal deelnemers mits betaling van het minimum aantal deelnemers. Starttarief € 515,-.
  • De constante temperatuur in de gangen van de Kazematten is circa 14 graden. Een vest, trui of jas en stevig schoeisel worden aangeraden.