Fietstocht Tour du Maestricht | Groepsuitje

Info en boeken
Bel +31 (0)43-3506262
E-mail info@maastrichtunderground.nl

De leukste manier om Maastricht en het omringende Heuvelland te leren kennen is per fiets waarbij prachtige vergezichten, de maasoevers en historische gebouwen en vestingwerken elkaar afwisselen. Van avontuurlijk door het groen tot dwars door het bruisende stadsleven!

Duur

1,5 uur

Aantal personen

Te boeken vanaf elk gewenst aantal deelnemers

Onder begeleiding van een ervaren lokale gids kun je op een sportieve stadsfiets genieten van alle uitzichten omlijst door historische en actuele verhalen en anekdotes over de stad Maastricht en haar omgeving. Op deze wijze leer je niet alleen de bekende straten, pleinen en wijken kennen, maar ook de verborgen pareltjes die soms net iets verder buiten het centrum liggen. Zo ontdek je in één tocht de compacte binnenstad met haar architectonische hoogstandjes én de weelderige natuur aan de rand van de stad. De intensiteit van deze rondleiding op de fiets en het start- en eindpunt in Maastricht kunnen in overleg worden besproken.

Duur uitje: vanaf 1,5 uur
Prijs: vanaf € 29,50 p.p.  Deze prijs is gebaseerd op een deelname van 10 personen. Echter te boeken vanaf elk gewenst aantal deelnemers (startprijs € 295,-).
Bijzonderheden: De fietstocht door Maastricht is geschikt voor alle leeftijden en is inclusief comfortabele fietsen.