Expeditie Grotten Noord | Kinderfeestje 

KalenderTickets nu boeken

Een ontdekkingstocht door de grotten waarbij je op 3 verschillende manieren zelf de weg zult moeten zoeken. Een kompas, reflector en kaart wijzen je de weg.

Tripadvisor Certificaat van Uitmuntendheid 2018 Certificaat van uitmuntendheid 2018
Wanneer?

Diverse data (vanaf 7 dgn vooraf)

Taal

Nederlands

Parkeren beschikbaar
Koud
Fotograferen toegestaan

Samen met je vrienden en vriendinnen ga je op een ware ontdekkingstocht door dit ondergrondse labyrint. Verborgen fossielen in de mergelsteen en geheime muurtekeningen wijzen je de weg langs onder andere een oude mijnwerkerschacht. Hier kun je zien hoe diep je onder de grond zit. Tijdens de expeditie zal de gids je verschillende spannende, waargebeurde verhalen vertellen. En hij leert je hoe je vuursteen kunt gebruiken. Aan het einde van de tocht wacht er een presentje op je. Een begeleidende gids houdt een oogje in het zeil en helpt je indien nodig om op de juiste route te blijven.

Goed om te weten:

  • Voor kinderen van 8 t/m 14 jaar.
  • Je mag met maximaal 10 kids en minimaal 2 volwassenen deelnemen aan deze tocht.
  • Je dient je uiterlijk 10 minuten voor aanvang te melden bij het vertrekpunt (Adres: Fort St. Pieter, Luikerweg 80, Maastricht)
  • Een vest, trui of jas en stevig schoeisel wordt aangeraden.
  • Iedere deelnemer dient een zaklamp mee te nemen. Deze tocht is gedeeltelijk ondergronds en de enige lichtbron is de zaklamp. Er zijn ter plaatse geen zaklampen te verkrijgen.
Augustus 2020

In deze maand zijn geen rondleidingen beschikbaar.