Expeditie Fort Sint Pieter | Kinderfeestje  

KalenderTickets nu boeken

Ontdek de verhalen van Fort Sint Pieter door middel van rekenopdrachten en zoekopdrachten. Aan de hand van een kompas kom je nog meer te weten en bereik je misschien het toppunt van Maastricht...

Tripadvisor Certificaat van Uitmuntendheid 2018 Certificaat van uitmuntendheid 2018
Wanneer?

Diverse data (vanaf 7 dgn vooraf)

Taal

Nederlands

Niet rolstoel-toegankelijk
Parkeren beschikbaar
Koud
Fotograferen toegestaan

Het recept voor een succesvol avontuur is heel eenvoudig met de volgende ingrediënten: een eeuwenoud fort, een schatkist en opdrachten die van je vragen dat je zo snel en handig mogelijk denkt, durft en doet. Het goed vervullen van deze opdrachten leidt je naar diverse sleutels die nodig zijn om de verborgen schatkist te vinden en openen. Ook leer je hoe een kompas je kan helpen in de zoektocht door het fort. Word een echte speurder, gebruik je zintuigen en vind de beloning!

Goed om te weten:

  • Voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.
  • Je mag met maximaal 10 kids en 1 of 2 volwassenen deelnemen aan deze tocht.
  • Je dient je uiterlijk 10 minuten voor aanvang te melden bij het vertrekpunt (Adres: Fort St.Pieter, Luikerweg 80, Maastricht).
  • Een vest, trui of jas en stevig schoeisel wordt aangeraden.
  • Iedere deelnemer dient een zaklamp mee te nemen. Deze tocht is gedeeltelijk ondergronds en de enige lichtbron is de zaklamp. Er zijn ter plaatse geen zaklampen te verkrijgen.
Augustus 2020

In deze maand zijn geen rondleidingen beschikbaar.

“De verwondering, met name van kinderen, die is echt onbetaalbaar. Dat een jongen van 8 jaar tegen mij zegt dat dit het mooiste is wat hij ooit heeft gedaan en gezien, daar kan niks tegenop.”

Simone Husson Official Maastricht Guide