Groepsuitjes

Wat is er leuker dan samen de geschiedenis van Nederland te doorkruisen op een van de meest unieke historische hotspots van het land?  Geen licht, geen geluid, geen straling, geen tijdsbesef. Maar wel: een Official Maastricht Guide, een enorme portie leerzame weetjes, spannende verhalen en, als je wilt, de nodige leuke spelelementen om de tocht nog uitdagender en inactiever te maken.

Boek een underground expeditie met familie, vrienden en collega’s en kom meer te weten over wat er zich allemaal afspeelde in het verre verleden. Reken maar dat onze Official Maastricht Guide je dingen weet te vertellen die je nog niet wist. Ontdek en ervaar samen hoe het moet zijn geweest ten tijde van belegering en verdediging, schuilen en onderduiken, durf en moed.

Speciaal voor groepen hebben wij bijzondere ondergrondse activiteiten die perfect geschikt zijn als bedrijfsuitje of groepsactiviteit. Je kunt daarbij kiezen voor teambuilding activiteiten, spel- en speurtochten, rondleidingen, thematours en arrangementen. Voer in teamverband geheime missies uit, zoek de verborgen sleutel of kruip in de huid van een Musketier of geheim agent.

Je kunt voor de verschillende groepsuitjes  direct online boeken. Voor meer informatie, details en om te reserveren klik je op de desbetreffende activiteit. Bel met Groups & Events via +31 (0)43-3506262 of mail naar info@maastrichtunderground.nl 

Goed om te weten:
Wil je met een groep deelnemen aan een underground expeditie dan kan dat op verschillende manieren. Je kunt een tour op maat boeken, die we volledig afstemmen op de wensen van jouw gezelschap. Tot ca. 20 man kun je echter ook gewoon deelnemen aan een reguliere rondleiding.